Nieuws

Kraam op de Braderie?

30-10-2017

Ansja Events organiseert braderie d'Oekse Feesten!

D'Oekse Feesten wil elk jaar een leuke en gezellige braderie neerzetten met voldoende aanbod van de verschillende producten en diensten. Afgelopen jaren is gebleken dat de organisatie hiervan geen kattepies is. Daarom heeft de Stichting d'Oekse Feesten besloten de braderie dit jaar uit te besteden aan een organisatie die hierin is gespecialiseerd: Ansja Events! Ansja Events is een organisatiebureau met 45 jaar marktervaring.


De braderieën die Ansja Events organiseert zijn zeer gevarieerd met leuke artikelen, ambachten , hobbykramen, standwerkers , foodkramen, streekproducten, enz. Zij besteden veel aandacht aan een grote variatie op de markt en kijken met zorg naar branche bescherming. Naast het reguliere braderie aanbod kun je op de marken van Ansja Events ook inschrijven voor boekenkramen, hobbykramen, streekproductenkramen, brocante kramen, boerenstreekproducten, platen en cd's, curiosa en antiek.

Ansja Events vindt persoonlijk contact belangrijk. Om die reden zijn zij de gehele dag op de braderie aanwezig en hebben zij veel contact met de kooplieden.

Heb jij intresse om deel te nemen aan onze braderie tijdens d'Oekse Feesten? meld je aan op http://www.ansjaevents.nl.


Terug naar nieuwsoverzicht

firma Vincent

firma Vincent