Nieuws

Het leven van een zeskampteam

31-5-2016

Dagboek Team Importantjes.

D'Oekse Feesten 2016.

Donderdag 26 mei.

De spanning stijgt de klok tikt door. We gaan bijna beginnen aan het nieuwe spel op de kreek. De HOEKSE BOM. Om 18.45 uur vertrekken we richting de kreek. Vanuit ons team gaan Peter en Sylvia aan de bak. En hoe!!!! Jeetje wat was dat een sprong en een lancering super gedaan. Nieuwsgierig zijn we naar het aantal meters wat behaald is. Eenmaal terug op onze plaats om nog naar de andere teams te kijken horen we dat er nog een sprong moet worden gemaakt. Wat ook weer een super sprong was. Toppie hoor.

’S avonds staan we als team als vrijwilliger achter de bar, om daar ons steentje bij te dragen als vrijwilliger. Altijd erg leuk en gezellig om te doen. We kijken uit naar het spel morgen in de tent. Wat zou het zijn...

Vrijdag 27 mei 2016.

18.45 uur verzamelen we in de tent, na eerst ons te hebben gemeld en de bijdrage hebben betaald. Hmmm de teamcaptains moesten hun gsm nummer doorgeven want we moesten bereikbaar zijn de andere dag, oké zo gezegd zo gedaan. Terug naar het team samen kijken we naar het programma voor de volgende dag het ziet er weer veelbelovend uit. We hebben d'r zin in. Maar eerst het spel van vanavond natuurlijk. Op facebook alles al gevolgd daar werden we goed op de hoogte gehouden over de spelletjes, je probeert dan wel al te ontcijferen, wat zou het worden :-)

En jawel hoor we gaan starten, HOEPELUP na de eerste te hebben gezien gaan we natuurlijk aan de slag met onze techniek. Het was weer een schitterend spel hoe komen ze er toch steeds op. Elk jaar opnieuw worden we weer verrast.

Met dank aan  Peter Mahu voor het maken van deze foto, we zijn maar een klein team dus als we allemaal aan de bak moeten kunnen er geen foto’s worden gemaakt.

Nadat alle teams zijn geweest, gaan we verder met de feestavond, oek huzellig oor…maar morgen moeten we weer fris en fruitig zijn op naar de zaterdag.

Zaterdag 28 mei.

We beginnen ons zaterdagzeskampavontuur bij Mascha en Manfred we verzamelen om 11.00 uur drinken een bak koffie en genieten van een heerlijk stuk taart. Terwijl we daar gezellig wat aan het kletsen waren kwam de eerste app binnen. Met de spelregels van het spel. Al snel waren we mee wat de bedoeling van het spel is, en wachten we op de eerste afbeeldingen. Maar ja die komen natuurlijk nog niet ;)

We laden onze bolderkar met versnaperingen en gaan richting ons eerste spel. Blikspuiten naast de kooi. De lol zat er al snel in water doet het altijd goed hé. De spelregels doorgekregen van Ad en Peter en we gaan aan de slag.

SOOOOOOO dat ging goed. Op naar het volgende spel: PUMP IT UP we willen op het gemakje naar de markt lopen waar we ineens gestoord werden door de app de eerste drie afbeeldingen komen binnen. Onder het lachen gieren brullen vertrekken we naar de caravan want daar stond een afbeelding op samen met team Bubbels posten we de foto op dezelfde tijd. We vinden het spel nu al leuk!!!

Maar goed we moeten verder en gaan naar PUMP IT UP waar Nico ons precies uitlegt wat de bedoeling is. En ja hoor we zijn dr klaar voor…

Zo tis even tijd voor een versnapering eten een lekker broodje op de braderie en vervolgen onze pad weer naar het volgende spel we moeten naar de frituur om het spel HINDERBAL te gaan spelen. Ook daar word  door Jacco goed uitgelegd wat we moeten doen. En we gaan weer van start. Het is een serieuze hindernisbaan. Maar weer spectaculair bedacht.

Net als we willen gaan vertrekken komt er weer een app met afbeeldingen binnen. Snel hadden we hem gevonden stonden er bijna bovenop. Yes die hebben we dan toch als eerste.

We gaan weer op pad bolderkarretje mee en we vertrekken. Onderweg worden we bij VILA VERA getrakteerd op een lekker koud jupilertje en een hugo mjammie Ivan en Vera bedankt was leutig zo onderweg.

Zo we gaan wee op naar JEU DE DART in de Tent daar staan Jaap en Iwan al op ons te wachten en we mogen starten met een proefgooi zo simpel was het niet

Ondertussen volgen er nog meer afbeeldingen er zitten erg lastige plaatjes tussen maar het blijft leuk om mee te denken waar de foto’s zijn genomen.

Zeskamp d'Oekse Feesten 2016 zit er bijna op nog 1 spel te gaan. TREKKAAH in de voetbalkooi. Nadat we het spel een keer hebben kunnen bekijken dat de teamcaptain zich te kunnen aanmeldden bij de gebroeders Verdult heel serieus waren ze :-) Ze vroegen om het papier en het gele kaartje wat we zouden hebben gekregen….hmmm een geel kaartje niet gehad blijken de gebroeders gewoon gezellig te zitten kijken….maar de teamcaptain was er mooi ingetuind al lachend gaan we aan ons spel beginnen. En of dat goed ging……we gingen als een speer.

Jammer het is voorbij de zeskamp zit erop. Nu wachten op de prijsuitreiking. Die we dan even later zouden kunnen verwachten. We gaan terug naar de markt luisteren onder het genot van een drankje naar de dj. Maar dan is het zover. De prijsuitreiking gaat beginnen. Blijft toch altijd spannend vorig jaar behaalden we de 9de plaats het zou mooi zijn als we daar dan toch iets boven zouden kunnen gaan. Het wordt alleen maar spannender de top 10 hebben we in ieder geval gehaald. Uiteindelijk staan we ook in de top 5 het word steeds spannender de nummer 4 word opgenoemd en jawel hoor niet verwacht maar wat een mooi eindresultaat team Importantjes op een mooie 3de plaats. Onze dagen konden nu helemaal niet meer stuk.

De overwinning gaan we vieren. We eten bij Lecker en Huzellig, nadat we dan ook heerlijk hebben gegeten gaan we even richting huiswaarts. Om vervolgens nog naar de laatste feestavond toe te gaan. Wat ook wel een feestje werd met Frontaal.

Team Importantjes heeft genoten van d'Oekse Feesten 2016. Organisatie van de zeskamp super bedankt voor de leuke dagen en spectaculaire spelletjes. We hebben meer dan genoten voor veel gezelligheid gehad onder elkaar.

Top! Zet ons er maar al op voor volgend jaar Team Importantjes is weer van de partij.

Peter & Sylvia Manfred & Mascha Imar & Trudy Erwin.


Terug naar nieuwsoverzicht

firma Vincent

firma Vincent