Nieuws

Zeskamp Koningsdag Jeugd

3-3-2016

Zeskamp Koningsdag

Evenals voorgaande jaren organiseert Stichting d’Oekse Feesten ook dit jaar weer een zeskamp voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De zeskamp vindt plaats op Koningsdag, op woensdag 27 april. De zeskamp begint om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Op verschillende locaties in het dorp worden spelletjes afgewerkt. Het (spectaculaire!) eindspel vindt plaats op de markt. De prijsuitreiking vindt rond 17.00 uur op de Markt plaats .

Inschrijven

Om deel te nemen aan de zeskamp vorm je samen met je vriendjes en vriendinnetjes een team van minimaal zes en maximaal acht personen. Het team kan bestaan uit kinderen van verschillende leeftijden, uit jongens en meisjes en uit kinderen van verschillende scholen. Elk team wordt begeleid door minimaal één volwassen begeleider. De begeleider fungeert tevens als contactpersoon voor de organisatie.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar activiteiten@hoeksefeesten.nl .

Let op! Inschrijven kan tot 1 april 2016.

Vermeld bij inschrijven de volgende gegevens:

- naam van het team;

- namen en leeftijden van de teamleden;

- naam, adres, mailadres en telefoonnummer van de begeleider.

Na inschrijving ontvangt de begeleider een bevestiging en nadere informatie.

Kosten

Deelnemen aan de zeskamp kost 1 euro per persoon. Dit is inclusief een consumptie. De deelnemersbijdrage dient op de dag zelf betaald te worden aan de organisatie.

Vragen?

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar activiteiten@hoeksefeesten.nl of neem contact op met Trudy de Pan (06-24991973) of Joyce Buijze (441621).
JIJ DOET TOCH OOK MEE?!


Terug naar nieuwsoverzicht

firma Vincent

firma Vincent